All-in arrangement

AvondfeestIs de trouwlocatie al geregeld, maar hebben jullie nog geen bestemming voor het feest? Ons avondfeestarrangement biedt uitkomst! Geniet van een vaartocht over een deel van de Elfstedentochtroute en vier de liefde tijdens een topfeest in ons restaurant De Molen. Deze locatie bevindt zich pal naast een nog werkende oude graanmolen, midden in het Friese landschap. Hierin kun je overigens óók trouwen, mocht je nog twijfelen over de locatie! Kijk hier voor het ‘trouwen in de molen’-arrangement. Je trouwdag moet een van de mooiste dagen van je leven zijn. Keuzestress en de druk die bij het organiseren van de grote dag komt kijken, horen daar niet bij. Met onze totaalpakketten zorgen we er voor dat jullie dag onvergetelijk wordt. Zodat jullie kunnen genieten van elkaar, een idyllische omgeving en een spetterend feest.Indeling van het all-in arrangement15.00   Aankomst bruidspaar

Aankomst bruidspaar en familie (vanaf de trouwlocatie). In de zomer kleden we onze molentuin aan met wit meubilair, ballonnen en andere decoratie. In de winter is het knus vertoeven bij de open haard.

Dan volgt het grote moment: het aansnijden van de bruidstaart. Deze ‘taart der taarten’ wordt gemaakt door een van Frieslands betere banketbakkers: De Korenbloem Schaafsma (Franeker en Sneek).

16.30   Rondvaart

Tijd om in het huwelijksbootje te stappen: onze mooie, authentieke Friese praam. Tijdens deze rondvaart pikken we een stukje van de Elfstedenroute mee. Aan boord worden hapjes en drankjes geserveerd.

18.00   Diner in restaurant De Molen

Gasten mogen aanschuiven aan met wit linnen opgedekte tafels, gedecoreerd met bloemen en kaarslicht. Als het weer het toelaat, kan dit in de tuin naast de graanmolen. Er staat voldoende water en wijn op tafel. Overige dranken worden op verzoek geserveerd. Het buffet wordt in overleg met de chef samengesteld. Onze keuken maakt gebruik van regionale en streekproducten, zoals varkensvlees van Friberne, aardappelen van de lokale teler en vis van de afslag in Lauwersoog Uiteraard denken we mee bij dieetwensen.

20.00   Tijd voor een feestje

Tijd om de liefde te vieren! Een band of dj maakt ruimte voor een openingsdans. Gasten komen niets tekort; tijdens het feest geldt vrij drinken. Tussen de drankjes door kan men genieten van borrelplanken met diverse hapjes. Tussen het dansen door kunnen gasten een blik werpen op het grote scherm, waarop foto’s van de dag worden gepresenteerd.

0.00   Einde feest

Voor het einde wordt er shoarma met saus en friet in puntzak geserveerd. Op het eind vertrekt het paar door een sterretjes verlichte haag.  Stuur mij meer informatie


Ja, ik wil meer informatie over het arrangement 'Avondfeest' Wanneer je op de button klikt, verschijnt er een contactformulier. Vul je gegevens in, stel desgewenst vragen of geef alvast je wensen aan. We nemen snel contact met je op om je vrijblijvend te informeren over de tarieven en mogelijkheden.

    Uw gegevens
    Voorkeursdatum


    Vraag of opmerking